torstai 9. lokakuuta 2014

Weather warning: strong winds and high tides

Oon tällä viikolla tajunnut, että miksi Walesin säästä puhutaan niin paljon. Ihanan aurinkoinen ja lämmin syyskuu hämmensi mua aika paljon, kun odotin sadetta jokaiselle päivälle. Nyt täällä sitten sataa, ihan kunnnolla. Saatiin myös ukkosta ja myrskytuulivaroitus. Mulla oli tänään koulua vaan 2 tuntia koulussa kiertävän viruksen takia, joten tylsistymisen uhatessa kävin linnan edustalla kuvaamassa myrskyisää merta.


Tossa on yleensä ranta 

Mulla alkaa olla vähän levoton olo, kun syysloma on enää kahden viikon päässä. Ihana päästä välillä kotiin ja saunaan ja syömään tuttuja ruokia tutuissa paikoissa. Koti-ikävä ei ehkä oo enään niin paha kuin aluksi, mutta jotenkin on silti vähän helpottunut olo että pääsen kohta käymään kotona. Tuntuu, niinkuin olisin ollut täällä ikuisuuden. Päivät menee hirveän nopeasti, mutta samaan aikaan viikot tuntuu kuukausilta, enkä muista enää ensimmäisistä viikoista paljon mitään. 





Vielä yksi koulupäivä edessä ennen viikonloppua. Perjantai on koulupäivistä pisin. Mulla on yleensä koulua kahdeksasta puoli kahteen, ja välissä ainakin yksi hyppytunti, mutta perjantaisin meillä on koulua kahdeksasta neljään, tai joillain jopa viiteen ja kaikkia aineita on ainakin yksi tunti. Saa kuitenkin nähdä, että onko huomennakin osa tunneista peruttu. Yleensä koulupäivät ei täällä kumminkaan tunnu hirveän rankoilta ja tykkään muutenkin mun aineista hirveästi, niin opiskelen niitä ihan mielellään :)

Tällä viikolla käyn vielä viikonloppuna Cardiffissa shoppailureissulla, ja ensi viikolla meillä on edessä ensimmäiset tanssiaiset, joita meillä on yhteensä kolmet vuodessa. Perinteisen Promin lisäksi meillä on joulutanssiaiset ja ensi viikon perjantaina Xpercentage-ball. Idea siis on, että koulusta lasketaan anonyymillä kyselyllä seksuaalivähemmistöjen määrä prosenttina, ja tanssaisiin mennään samaa sukupuolta olevan parin kanssa. Yritän ehtiä kirjoittamaan siitä enemmän ensi viikolla, kuvien kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Wau mitä kuvia! Upeita! Kiva kuulla että opiskelukin tuntuu kivalta :D Tanssiaiskuvia odotellessa, pus pus, mum.

    VastaaPoista
  2. Onpas mahtavia kuvia! Tanssiaskuvia odotellessa ja ihanaa syyslomaa sinulle, pääset syömään kotiherkkuja, saunaan ja mukavaan suomen syksyyn:)), godmother.

    VastaaPoista