sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Cardiff: second round!

Alkuviikon konferenssin jälkeen kiireet onneksi helpottivat torstaiksi ja perjantaiksi. Molempina päivinä meillä oli aamupäivällä hieman ohjelmaa, mutta päivät ja iltapäivät jäivät vapaiksi. Käytin ajan suurimmaksi osaksi "kiireistä toipumiseen" eli kaiken turhan hommailuun ja laiskotteluun. Torstaina illalla mun huone oli vastuussa open housesta



Open house tarkoittaa, että koko asuntola on kutsuttu talovanhempien taloon, ja yksi huone kokkaa kaikille, eli n. 60 hengelle. Me päätettiin tarjoilla konferenssivoittokakkujen lisäksi belgialaisia vohveleita ja lettuja. Mä olin ainoa joka oli ennen tehnyt lettuja, tai crepejä kuten nää muut niitä kutsuu, joten paistoin sitten jättimäisestä taikinasta n. 50 lettua parin tunnin aikana :D

Löysin Suomalaisen lautasen mun letuille :D


Loppujenlopuksi saatiin hirveästi kehuja letuista ja vohveleista, vaikka välillä tilanne näytti vähän epätoivoiselta. Vohvelitaikina ei mahtunut mihinkään kulhoon ja koko keittiö haisi savulta, mutta pakko myöntää että oon aika ylpeä lopputuloksesta.

Lauantaina päätettiin sitten, että nyt ollaan toivuttu tarpeeksi ja päätettiin uuvuttaa itsemme 9 tunnin shoppailureissulla Cardiffissa. Ostin itselleni pirteän punaisen takin, repun, henkareita ja kaikkea muuta tarpeellista mutta tylsää. Välillä en edes jaksanut mennä kauppoihin sisälle, vaan tyydyin odottamaan ulkona ja napsimaan paljon kuvia. Tykkään Cardiffin katunäkymästä, varsinkin pääkaduilla.



Thanks to Barbara for these few very good pictures <3


Juna-aseman ihana keltainen valo ja Barbara

Tällä kertaa juna takaisin tylypahkaan lähti laiturilta 7, eikä myöhästyminen ei haitannut paljoa, vaikka seuraavaa junaa pitikin odottaa 50 minuuttia. Sunnuntain on kulunut enimmäkseen koulutöiden parissa, läksyjä tehden ja sähköposteihin vastaten. Vielä pitäis tehdä muutama juttu, mutta ehkä mä lykkään ne suosiolla ensi viikolle. Huomenna meillä alkaa Mental Health Focus -week, eli joka ilta seitsemältä voi käydä rentoutumassa tai kuuntelemassa tai puhumassa erilaisista mielenterveyteen liittyvistä aiheista. Mä ahkerana löysin jokaiselle päivälle torstaihin asti kiinnostavan työpajan :) Kiinnostava ja toivottavasti myös vähän rentouttava viikko siis edessä :)

1 kommentti:

  1. Ihana kuvaus menneestä ja tulevasta :) Mielenkiintoinen viikko edessä - ja mitkä katunäkymät :) Pus pus. Mum

    VastaaPoista