tiistai 18. marraskuuta 2014

Day No. 3 in London

Sunnuntaina päätettiin kiertää niitä turistinähtävyyksiäkin vähän, Madame tussaud's oltiin jo edellisellä reissulla todettu hyväksi, mutta Lontoon Sealife aquariumissa ei oltu käyty aiemmin. Näihin siis suunnattiin aamusateessa. Kuuluisassa vahakabinetissa oon käynyt siis kerran aikaisemmin, ja harmitti vähän kun se ei ollut juurikaan muuttunut. Olisin toivonut enemmän uusia ja ajankohtaisempia hahmoja, kun edellisestä kerrasta on kumminkin jo kolmisen vuotta aikaa. Jaksoin kumminkin edelleen ihmetellä, että miten vahasta voi tehdä noin aidon näköisiä ihmisiä.





Kyseinen kabinettihan on selfie-paratiisi, mutta räpsin kuvia epähuomiossa enimmäkseen muista :D Ainoat kuvat musta taitaa olla Hitlerin, Putinin ja Sherlockin kanssa. Ärsytti muutenkin, kun koko juttu on vedetty vähän liian pitkälle markkinoinnin suhteen. Oltiin kuitenkin aikaisin liikenteessä, niin ehdittiin käymään aquariumissakin ennen ruokaa. Jos pitäisi valita, niin menisin ehdottomasti aquariumiin vahakabinetin tilalta. Vaikka en hirveästi kannata haiparven tunkemista lasialtaaseen, oli se kuitenkin mun mielestä tosi ihanasti tehty ja kiinnostava paikka.








Muuta kritisoitavaa en keksi kuin että akvaarioiden lasit oli likaiset, mikä teki valokuvaamisesta vaikeaa. Haluan kyllä käydä tuolla uudemmankin kerran keväällä!

Oltiin kaikki vähän väsyneitä, kun oltiin kävelty koko päivä, joten käytiin asunnolla levähtämässä ennen illallista. Viimeisenä iltana Lontoossa päätettiin olla välittämättä jalkakivuista ja sateesta ja lähdettiin Sohoon suosittuun hampurilaisravintolaan. Pöytää jouduttiin odottelemaan 40 minuuttia, mutta oli se ruokakin sitten lopulta hyvää :) Maanantaina palasin kampukselle väsyneenä, mutta onnellisena. Koko viikonloppu meni kuin siivillä ja mulla oli ihan älyttömän hauskaa! Tän viikon ainoa koulupäivä oli siis mulle tämä päivä, tiistai, koska meillä alkaa huomenna kolmipäiväinen Diplomi-kausi. Kyseessä on vähän samanlainen juttu kuin se Social Justice -konferenssi, mistä kirjoittelin aiemmin täällä. Youtubesta taas löytyy tiivistävä video, joka konferenssista kuvattiin.




Seuraavan kolmen päivän 12-tuntiset aikataulut ei tällä hetkellä hirveästi houkuttele, mutta AC:n diplomi-kausia kehutaan hirveästi, ja ensimmäinen ainakin oli todella mielenkiintoinen, joten tästäkin on varmaan viikonloppuna odotettavissa tekstiä blogiin. Tällä kertaa aiheena on siis Critical engagement, eli kriittinen ajattelu. Enempää en vielä tiedä, mutta meillä on tänään illalla info-tilaisuus, eli eiköhän tää siellä valaistu vähän enemmän. Joululomaankin on enää 24 päivää, joten aloitin tänään mun joulukalenterin :D Ei oo enää hirveästi koulupäiviä jäljellä :)





1 kommentti: