lauantai 20. syyskuuta 2014

Coastal Path

Stressaavan kouluviikon jälkeen lauantai oli tosi tervetullut, ja hyvin yöunien reipastamana päätin lähteä kaverin kanssa ulkoilemaan. Meidän koulun rannalta lähtee molempiin suuntiin koko Walesin rannikon kiertävä Coastal Path, josta avautuu ihan upeat maisemat, joten päätettiin kävellä sitä pitkin Llantwit Major Beachille asti. 


Päivät alkaa täälläkin lyhentyä ja kesä loppua. En kuitenkaan osaa sanoa tätä syksyksikään. Ulkona tarkenee lyhythihaisella (yleensä) ja kylmien ja pimeiden päivien sijaan sateet alkaa lisääntyä. Ruisleipäkin on loppu joten aamupalan syöminen ulkona ei enää onnistu, vaikka sää oiskin ihana.


Walesissa rannat on yleensä kivisiä ja kallioisia, mutta kuvauksellisia :D Jos tarkkaan katsoo niin tuolta kallioiden välistä pilkottaa meidän linnakin.

Mikä muukaan paita päällä opiskelisin linnassa päivät pitkät?


Yks mun lemppariasioista täällä on, että kun kävelee mihin tahansa suuntaan, niin ei tarvi odottaa kovin kauaa että vastaan tulee joko jonkinlainen linna, muuri, tai joku muu vanha kivirakennelma.







Villit lauantai-illan suunnitelmat sisältää hyvää ruokaa ja myöhemmin leffoja tai frendejä :) ja karkkia. Huomenna varmaan yritän päästä ajantasalle mun koulutehtävien kanssa. Ens viikolla mulla ei ole tunteja ollenkaan. Ensin meillä on kolmipäiväinen Social justice -konferenssi, jossa puhutaan kaikenlaisista ongelmista maailmassa :D Ainakin epätasa-arvo ja köyhyys on aiheina. Toivottavasti ehdin ottamaan tarpeeksi kuvia, että saan siitäkin tehtyä postauksen. Torstain ja perjantain ohjelmasta en vielä tiedä, mutta varmaankin aika rentoja päiviä. Toivottavasti :D

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, kiitos taas :) Ja on sulla mahtavat lenkkeilymaastot!! Toivottavasti ehdit tehdä postauksen siitä konferenssistakin - kuulostaa mielenkiintoiselta. Pus pus. Mum

    VastaaPoista
  2. Onpas tosiaan upeat maisemat!-voi vain kuvitella miten ruisleipä maistuu hyvältä istuen kalliolla noissa maisemissa:) odotellessa postausta konferenssista! - halaukset sinulle kummitädiltä :)

    VastaaPoista